Идея за изискани подаръци

Идея за изискани подаръци

Ако имате приятели, които са сериозни любители на храната, и вие трябва да им купите подарък, може да помислите как можете да ги зарадвате с нещо наистина вкусно. Домашно приготвената храна е чудесен подарък и оригинален подход, който не изисква седмици труд и голям бюджет. Това е и най-добрият от всички начини да бъдете сигурни, че вашият подарък няма да бъде скрит в продължение на много години в килера, или да го видите да се продава за петдесет цента на разпродажба. Ето пет идеи (достъпни) за подаръци за сезона:

Нещо простичко
Има най-различни варианти на сосове и топинги: сладки варианти на шоколад и карамел, лют сос за барбекю и екзотични лютеници. Плодовите топинги са не по-малко придирчиви, отколкото конфитюрите и желетата, но можете да направите и сложни, ако ви харесва. Необичайните опаковки- това е голяма част от оригиналността, така че не забравяйте панделките и малките сладки дървени лъжици!

Съберете комплект
Помислете за някакъв нестандартен комплект от елементи. Подредете нещата в луксозна кутия за многократна употреба и я опаковайте. Може да добавите различни домакински аксесоари и формички.

Отнесени от вятъра
Добавянето на екзотичен алкохол може да добави блясък към празника. Можете да опаковате бутилка с водка, ром или ракия, и нека въображението ви се развихри. Добавете цитрусови аромати, можете да експериментирате с праскови и кайсии, кафе, мента, шоколад, или цял набор от подправки.

Шоколадови трюфели
Кой може да устои на това кулинарно изкушение? Тайната е в това, че те не са трудно за направа. Просто трябва да купите от най-добрия шоколад на пазара. Ако е възможно, купете си натурален 60% шоколад от местния специализиран магазин за шоколад. Добавете подправки и сметана, и скоро ще се имаме ваше собствено производство шоколадови трюфели.

Не забравяйте най-добрият си приятел!
Да имаме приятели ни прави по-щастливи, отколкото да сме сами. Интернет е пълен с рецепти за здравословен екстри, които можете да приготвим сами и да ги опаковаме красиво. Тази идея е чудесен избор, ако се чувствате несигурни във вашите готварски умения. Вашият приятел едва ли ще оценява качествата ви на готвач след дегустация на вашите творения, а и ако съставките са неутрални и безопасни продукти, в краен случай домашните любимци ще бъдат много щастливи.

Кратък URL:http://bit.ly/2xhNdBP

Krista Fredrick

За автора:Криста Фредрик

Криста Фридрихе

Вашият коментар

Close Menu