Топ 10 на хранителните алергии в САЩ

Топ 10 на хранителните алергии в САЩ

От хранителни алергии страдат 15 милиона американци и за спешна помощ те правят 200 000 посещения при лекар годишно. Болните могат да имат тежки (понякога и опасно за живота), непредсказуеми реакции. Обичайните хранителни алергии включват в себе си много съставки, които се съдържат в много от ястията в ресторантите. Обработващите храните и сервитьорите трябва да бъдат информирани за съставките на ястията, които могат да предизвикат алергична реакция, и да са готови да предложат алтернативни възможности.

За автора:Кара PahoyoПокажи всички мнения от Кара Pahoyo

Кара Pahoyo е възпитаник на Университета на щата Калифорния в Лонг Бийч с бакалавърска степен. След като е работила 6 години в сферата на търговия с облекло, Кара започва да се занимава с мениджмънт и маркетинг и електронна търговия. Кара разбира значението на разпространението на качествено съдържание и се стреми да бъде актуален и ценен ресурс за своите читатели. Кара живее в Остин, щата Тексас със своята австралийска овчарка и обича разходките, йога, гледане на филми и посещение на нови места.

Вашият коментар

Close Menu