От барман- към успеха

От барман- към успеха

Има много различни представи за барманите. Те се дължат на това, че често актьорите работят като бармани, докато чакат големия пробив, студентите- за да плащат за обучението си и тези, които с разбито сърце разказват своите истории, за да ги съжаляват. Те са в живота и на партията и на народа, всеки иска да знае за тяхната професия. За някои лиценза за барманство е билет за удоволствие и популярност, но това, което много хора не осъзнават, че тази професия също така може да отвори врати за успешна кариера. Старите стереотипи стават на крака в посока на развитие на индустрията и отварянето на нови работни места. Днес да получава лиценз за барманство онлайн, е първата стъпка към множество интересни, забавни възможности за кариера.

Станете консултант – ако сте винаги в крак с последните видове бира, или горещи нови коктейли, вие знаете как да се генерира повече бизнес, и вие може да искате да използвате своя опит и знания като барман, за да стане барман- консултант. Това е чудесен начин, за да споделят своята страст и знания, и да оставят своя отпечатък във много от близките заведения.

Работа като промоутър на марка – вие сте лоялни към любимата си водка. Знаете кой е най- добрият вид джин и разказвате на всички, че ще опитате новата марка ром, която току- що сте открили. Спрете да рекламирате безплатно и се превърнете в организатор на представяне на алкохол.

Стани експерт по бира или вино – тези специалисти пият, за да сертифицират бармана, през годините на обучение и подготовка, и издават специални сертификати за работа в елитни ресторанти, където те избират вино или бира, или няколко напитки по време на хранене.

Отидете на световния шампион по барманство – всяка година Международната асоциация на барманите провежда мега- конкурс, където стотици бармани участват в номинации, включително и преди вечеря, коктейл и, разбира се, демонстрират драматичен талант в конкуренцията.

Кратък URL:http://bit.ly/2xihpfT

Stephen Brockman

За автора:Стефан Брокман

Вашият коментар

Close Menu