На колко години трябва да сте, за да станете барман?

На колко години трябва да сте, за да станете барман?

В САЩ в различните Щати има различни изисквания за възраст на хората, при която е  разрешено да работят като бармани, но минималната възраст навсякъде варира между 18-21 години. В някои държави също така се изисква увеличаване на информираността за алкохол (това е различно от получаване на лиценз за барманство) и за мерките, които можете да предприемете, когато започнете да работите.

Аз съм твърде стар, за да започне кариерата си на барман?

Не, разбира се. Луксозни хотели, барове, четири-и пет- звездни ресторанти се изискват бармани, които са в състояние да общуват с елитни клиенти. Ако мислите, че можете да се справите да говорите за икономика, акции, бизнес и т.н., то тези места ще станат чудесен старт на вашата кариера като барман.

Ако сте спортен фен, спортния-бар е отлично място, където можете да гледате футбол и да се справите с разговорите с клиенти.

Какво мога да очаквам от курса по барманство?

От барманът не се изисква само да запомни как се смесват напитки. Има и други аспекти в барманството, които можете да изучите преди курса - различните видове вина, бира, алкохолни напитки, ликьори, човешките отношения, допълнителни продажба на алкохол, информираност и т.н.

Alcoho Server Training Online
Кратък URL:http://bit.ly/2xhkLjp

Stephen Brockman

За автора:Стефан Брокман

Вашият коментар

Close Menu