Наближава международният ден на бекона! Пригответе се за него!

Наближава международният ден на бекона! Пригответе се за него!

Международния ден на бекона е 2– ри септември  , и наближава приближава. Ако чувате за това за първи път, да, това определено е истински празник. Светът обича бекон, така е. Това е празник, а като всеки официален празник, това е нещо, от което ресторантьорите трябва да се възползват.

Това е една чудесна възможност за въвеждане на ново ястие, да експериментират с елементите от менюто, и да опитат някои умни идеи за реклама. Така че, давайте, беконът е готов, проверете тези комбинации на рецепти от класически и пресен бекон.

 

Кленови кифли с шоколадово мляко Ganache и захаросан бекон

Комбинацията от захаросани плодове и бекон е една от любимите ни сладки рецепти. Кленовия cupcake се поръсва с пръжки-това е един прекрасен празник.

Бекон, сирене, пържени картофи

Много картофи, много сирене, много бекон, гама от подправки, а след това още сирене и бекон. Не може да се объркате, нали? Тъй като имате тези съставки всеки ден, това означава, че вие наистина няма да се притеснявате за избор на марков сос.

Аспержи в бекон

Аспержите винаги добре допълват зеленчуците в много ястия, но тъй като ние говорим за международния ден на бекона, трябва да добавим малко от нашето любимо месо в сместа. За да се предпазят от изгаряне аспержите, опитайте предварително да сготвите предварително бекона. Това е класически домашна рецепта, която работи изключително добре, когато е в комбинация с пържено месо и пресни домати.

Печена пъстърва с топла зелена леща и бекон, в дресинг

Ако запечете пъстървата и сготвите лещата, това звучи скучно, и тази рецепта няма да бъде нищо друго, освен много физическа работа. Лещата е една от най-здравословните храни на планетата, която се превръща в чудесно ястие, когато добавите бекон. Лещените зърна много добре абсорбират различни вкусове, така че ги сложете заедно като пълнители-това е прекрасна и вкусна идея.

Цитрусови плодове, бекон с ябълка и салата от копър

В това ястие за любители на храната, бекона се задушава в ароматно ябълково вино и горчица. Той е идеален за обяд и вечеря, като останките от месо могат да бъдат тънко нарязани, за да се направи някои вкусни сандвичи с бекон.

 

Кратък URL:http://bit.ly/2ffzEbc

Cara Pahoyo

За автора:Кара Pahoyo

Вашият коментар

Close Menu