Най-консумирани напитки през 2014 г.

Най-консумирани напитки през 2014 г.

Ето и няколко напитки, които са били консумирани в най-големи количества тази година:

Вермут. Според експертите ветеранът е направил огромно завръщане тази година. Според прогнозите на търговската фирма Баум и Whiteman, вермута ще расте по популярност сред бармани, които ще предлагат вермут на своите клиенти.

Кисела бира. В същия доклад също се прогнозира киселата бира да се превърна в тенденция през следващите години. Киселата бира, която по думите на НПР.org—е умишлено контаминирана с бактерии, става все по-популярна в Съединените Щати, като зае централно място миналата година на Големия американски фестивал на бирата.

Джин. Джин винаги е бил фаворит за консумация в домашни условия, а тези бармани, които предлагат коктейли с плодов вкус, ще печелят все повече последователи.

Сода. Да, газирани напитки.

Чай.

Кратък URL:http://bit.ly/2ffkRNP

Sarah Williams

За автора:Сара УилямсПокажи всички мнения от Сара Уилямс

Сара Уилямс – завършила УТ Остин с бакалавърска степен в областта на историята. Тя работи в онлайн-пространството в продължение на 10 години, като се започне от проектирането на продукти; писане и редактиране, контрол на качеството, разработване на програми за обучение и управление на проекти. Сега Сара е старши мениджър в отдел маркетинг, управление на производството и дистрибуция.

Twitter – Facebook

Вашият коментар

Close Menu