Седмичен преглед – ноември | блог Learn2Serve.com

Седмичен преглед – ноември | блог Learn2Serve.com

14 Ноември – Constellation да увеличи продажбите на марката с 3% през това тримесечие

Растежа през това тримесечие в продажбите е доказателство за ефективността на маркетинговите стратегии.

16 ноември – вечерята в Деня на Благодарността е най-скъпата за пет години назад

Това обикновено са най-високите разходи, но през тази година ястията стават все по-скъпи. Вечеря за 10 човека струва средно $49.12.

15 ноември – обединеното кралство дава възможност на Шотландия да се бори с проблема "алкохолизъм" чрез повишаване цената на алкохола

Върховният Съд на Великобритания позволи на Шотландия повишаване на цените на алкохолни продукти, за да се намали консумацията на алкохол. При 1 от 4 шотландци са били регистрирани опасни и вредни нива на консумация на алкохол.

16 ноември – “Макдоналдс” иска да се върне към основите

Главния изпълнителен директор на “Макдоналдс”, Стив Истербрук, влага около 2 милиарда долара за реконструкция на хиляди американски ресторанти.

Кратък URL:http://bit.ly/2BhRt3p

Cara Pahoyo

За автора:Кара PahoyoПокажи всички мнения от Кара Pahoyo

Кара Pahoyo е възпитаник на Университета на щата Калифорния в Лонг Бийч с бакалавърска степен в областта на товароведения и непълнолетни във връзка. След като прекара 6 години в облекло и търговия на потребителски стоки, на Кара премина на бранд мениджмънт и маркетинг, електронна търговия. Кара разбира значението на разпространението на качествено съдържание и се стреми да бъде актуален и ценен ресурс за своите читатели. Кара живее в Остин, щата Тексас със своята австралийската овчаркой и да обича разходки, занимания по йога, гледане на филми и пътуване по нови места.

Вашият коментар

Close Menu