3 храни, които трябва да опитате този сезон

3 храни, които трябва да опитате този сезон

Ще намерите по-долу предложения за ястия, които да опитате тази година, както и ние, разбира се, с удоволствие ще опитаме с вас, скъпи наши читатели.

1. Салата "Коб". Това ни предлага кулинарния блогър Родригез-Мъри. По принцип есенна салата, но със сигурност ще се радваме да консумираме тази салата целогодишно. Добавените синьо сирене и бадемите дават приятен завършек на тази здравословна салата, приготвена от грозде, домати и подправки.

2.Juneberry пай . Влиза в ТОП 10 на САЩ за 2013 г. Juneberry пай е летен сладкиш, който е много популярен в Северна Дакота. Juneberry се прави от плодове, срещащи се в северна америка, това е доста рядко тъмно синьо-лилаво бери, което се открива в северните равнини. То е с по-сладък вкус, като тъмна череша и орех, според любителите му.

3.Чай с вкус на всичко. Чай може да се използва не само за пиене. През последните четири години все повече и повече хора са били специалисти в приготвяне на чай, а сега този чай е бил включен в тази година като тенденции. С любезното съдействие на npr и други реномирани издания и уеб-сайтове, очакваме все повече хора да включат чая в състава на основното ястие и десертите. Любопитно би било да опитате чай с вкус на ястието, или ястие с вкус на чай, нали?

Sarah Williams

За автора:Сара УилямсПокажи всички мнения от Сара Уилямс

Сара Уилямс – завършила УТ Остин с бакалавърска степен в областта на историята. Тя работи в онлайн-пространството в продължение на 10 години, като се започне от проектирането на продукти; писане и редактиране, контрол на качеството, разработване на програми за обучение и управление на проекти. Сега Сара е старши мениджър в отдел маркетинг, управление на производството и дистрибуция.

Twitter – Facebook

Вашият коментар

Close Menu