Топли зимни коктейли

Топли зимни коктейли

Зимата предразполага към изцяло нов вид коктейли. Охладените класики като “Маргарита” може да останат като вариант за консумация, но има много креативни топли зимни напитки, на които да се насладите, ако сте готови за нещо малко по-различно.

Горещ ром

Горещия ром е най- чистата зимна напитка. Традиционно съставена от гореща вода, захар, цитрусови плодове, и уиски, тази напитка ни помага да се отпуснем след дълъг работен ден или след игра в снега. Ключът към идеалния горещ коктейл-това е качеството на уиски. Изберете хубава бутилка  и прекрасния му аромат ще е успокояващ и уютен; докато лошото уиски ще отделя остри аромати докато се нагрява. Температурата също е от значение. Горещия ром е предназначен за да сервиране горещ! Изберете тежка чаша за сервиране, и я загрейте с вряла вода, за да се запази температурата на горещия пунш, тъй като тя бързо пада.

Може да промените вкуса на класическия горещ пунш чрез замяна на захарта (или захарния сироп) с мед, кленов или дори сироп от агаве. Ябълковото вино- това е отличен заместител на вода, и е чудесен избор за есенни коктейли.

Ромов удар

Ромовия удар е различна вкусна напитка и рецептата е лесно да се мащабира, за да се създаде достатъчно сила, за да бъде харесана от гостите на някоя среща или парти. Към него можете да добавите канела, индийско орехче и бахар, за да се създаде удар, и той става толкова вкусен, колкото е и ароматен. Има много рецепти за  ромов удар, тъй като има любители на тази напитка, но всичко започва с карамфил, забоден в цитрусов плод, който след това се пече до омекване във фурната. Добавете ром и захар и над още топлите плодове за допълнителен Уау фактор запалете рома  и бавно добавете ябълки, и остатъка от напитката.

Ирландско кафе

Горещо кафе, уиски, захар и сметана. Тези са основните компоненти, но когато всичко е направено правилно, ирландското кафе- това е тази напитка, която предизвиква усмивка. Тази смес от уиски и кафе и бита сметана придава вкус, който отблъсква студеното зимно време в залива. Тайната на доброто ирландско кафе е толкова проста, колкото самото кафе и уиски. Започнете с добро, надеждно и сварено кафе и добавете качествено уиски. Разбърква се захар в него и отгоре се добавя бита сметана, и готово, имате напитка, която ще ви стопли от главата до пръстите на краката.

Можете да опитате с класическа рецепта за коктейли или да създадете свой собствен шедьовър от останалите ликьори. Все още няма нищо друго, което като топла напитка с добавка на алкохол, да ви стопли и да забравите за студа и сивото небе през зимата. И не се страхувайте да опитате нещо ново- най-добрите напитки са създадени често от най- неочаквани комбинации!

Кратък URL:http://bit.ly/2feT4gI

Krista Fredrick

За автора:Криста ФредрикПокажи всички мнения от Криста Фридрихе

 

Вашият коментар

Close Menu