Стил на ресторантите в Остин

Стил на ресторантите в Остин

Всяка година над 51000 души са в Остин, за да участват в конференцията и фестивала. Самото музикално събитие събира над 2200 музикални състави от цял свят. Плюс това, ако имате късмет, можете да видите няколко холивудски знаменитости, движещи се сред тълпата.

След деня можете да слушате най- яките групи и лектори, и можете да се чудите къде да намерите най-добрите места за хапване. Ами, предлагам ви пътеводител за ресторанти.

24 трапезария (6– та и Ламар) – Домашно пържено пиле и гофрети! Трябва ли да казвам повече? Това е супер вкусно и е идеално за всяко хранене. Най- добрата част е, че те са отворени 24 часа в денонощието!

Kirby (2606 от Гуадалупе в близост до УТ и на други места) – За незапознатите- там можете да хапнете сирене- топено сирене с домати и пипер, сервирано с чипс.

Чи’Lantro корейско барбекю  – корейски, нали?  Както се казва, вие не можете да посетите Тексас, без да опитате барбекю в корейски стил.

Bufalina (East Side) – специализиран в неаполитанска пица, приготвена в тухлена фурна, която е внесена от Италия.

Грозното патенце (1201 Южен Ламар) – отворен за обяд и вечеря, бивш хранителен камион, сега ресторант, Остин е дом за много гастрономи. В менюто са представени много кулинарни изкушения, като риба такос с бекон, геврек kolache и дори горчица върху картофени топки. Работи в делнични дни до 10 вечерта и в почивните дни до 11 часа.

Ако сте пристигнали в Остин, надявам се, че ще намерите това ръководство е полезно.

Кратък URL:http://bit.ly/2xjdZd3

Michelle Roebuck

За автора:Мишел Робак

Вашият коментар

Close Menu