Идеи във връзка с празника “Свети Валентин”

Идеи във връзка с празника “Свети Валентин”

Чували ли сте поговорката- “любовта не струва нищо"? Ами, в Деня на Св. Валентин тя струва пари, или поне така изглежда. Тази година, аз поисках да покажа на любимия ми, и на приятелите ми, че е възможно да се празнува и с малко вложения. Вместо да плащаме големи суми за куверти в ресторанти,  ние решихме да празнуваме любовта с евтина вечеря на Свети Валентин и с идеи за рецепти за романтична вечеря.

Прости ястия у дома и свободен ден

Всяка година ние избираме престижен ресторант. Тази година моят любим предложи да си направим романтична вечеря у дома. Обикновено си приготвяме пържоли или морски дарове. Вместо това той използва "влюбени" рецепти и приготви фантастични спагети Карбонара, който става лесно и елегантно. Аз все още си спомням колко хубаво беше.

Въпреки, че ние не сме имали големи загуби през тази година, аз не искам да се чувствам, че ние просто си стоим у дома за Свети Валентин. Ние сме достатъчно късметлии, за да живеем в местност с голям брой музеи и художествени галерии, така че прекарахме следобедните часове, разглеждайки музеи.

Нощни момичета

Освен моят любим, аз много държа на моите приятелки. Аз ценя тези дами, исках да прекарам време с тях, и празнувам с тях в деня на Свети Валентин. Когато сме заедно, ние често отиваме в бар, ресторант или да пазаруваме.

Аз бях решила да направя моминско парти в деня на Св.Валентин с някои от любимите ни филми. Направих шведска маса с ниски цени на лакомствата като бонбони в червено и розово и шоколадови гевречета. Традиция ни е да си правим вкусни сладки Валентински пуканки. Ето тази рецепта съм използвала.

  • ½ чаша пуканки.
  • Разтопете 2 чаши бял шоколад и се изсипва пуканки в него.
  • Разбърква се в ½ чаша червен и розов шоколад.
  • Разтопете шоколад и изсипете пуканки в него.
Кратък URL:http://bit.ly/2xiB8MJ

Sarah Williams

За автора:Сара Уилямс

 

Вашият коментар

Close Menu