Какво да помним, когато резервираме места в ресторант

Какво да помним, когато резервираме места в ресторант

Всички ние обичаме да се срещамe с приятели на питие, с любимия човек на вечеря, или да поизлезем със семейството в неделя на обяд. Най- добрата част е, ние не трябва да готвим или чистим!

Как можете да балансирате доброто време с добри вземане на решения? С помощта на тези прости съвети, за всеки случай, посещението на ресторант може да бъде лесно и забавно!

Това може да бъде трудна ситуация, като за портфейла ви, така и за талията. Кой не обича да се среща с приятели на вечеря – с напитки, храна, и добър разговор? Понякога тези вечери може да се превърнат в дълги нощи, въпреки че ние всички сме били там. Твърде много напитки, прекалено много храна и твърде много похарчени пари. Може да постигнем баланс с тези три прости правила:

  1. Запазване на място на случаен принцип. Пропуснете високия клас ресторант и модерен винен бар и изберете нещо по- умерено. Местния бар и грил или вашия любим Тайландски ресторант са добър избор през нощта – и ако цените са на средно ниво, всички във вашата група може да се чувстват удобно да поръчват.
  2. "Не" на напитките за вечеря. Алкохолните напитки са на двойна, а понякога на тройна цена спрямо вашата вечеря. За да избегнете обезводняване,за да сте здрави и щастливи, пропуснете коктейлите, и си поръчайте вода. Ако сте в бар или клуб, вие ще имате много възможности, за да получите вашата напитка. Ако не, тогава се насладете на едно питие по време на изчакване за вашата вечеря, и сметката ви (и калориите също) ще е по- малка!
  3. Да се планира предварително. Вземете решение с вашата група къде ще се храните и направете поръчка, ако можете.

Това са само 3 кратки правила, които трябва да се помнят, но има множество начини да прекарате времето вечеряте навън с приятели!

 

Кратък URL:http://bit.ly/2fgAyEp

Michelle Roebuck

За автора:Мишел Робак

Вашият коментар

Close Menu