Намирането на нова работа е още по-лесно

Намирането на нова работа е още по-лесно

Търсенето на работа или на самостоятелно заведение под наем често е свързано с редица трудности.
Като потенциален кандидат и служител, ще се влюбите в платформата Shiftgig, защото тя позволява на потребителите да създават профил и се филтрират спрямо профила за всяка длъжност, към която те се прилагат. Освен това, вашият профил показва вашата индивидуалност и социални влияния, тъй като той добавя връзките си в социалните медии. Кандидатите могат да следят и за компании, в които биха искали да работят в бъдеще, и Shiftgig им съдейства, за да ги уведоми, когато се появява ново вакантно място. LinkedIn профила на Shiftgig може да помогне на бизнеса да попадне на вас. Друга уникална отличителна черта на Shiftgig се състои в това, че потребителите могат да печелят бонуси през Shiftgig като кредит. Потребителите получават кредити, когато споделят връзка с приятели или пост в Twitter. Колкото повече пари печелите, толкова повече работни места виждате, за да можете да кандидатствате!

Представителите на бизнеса ще открият, че Shiftgig е една от малкото платформи, които не събират такса при намиране на работа. Shiftgig опростява процеса на наемане на работа и го прави по-ефективен чрез системата за мониторинг, която ви позволява да наемете мениджър, за да видите всички оферти на работа на едно място и ви се предоставя възможност да проведете интервю чрез онлайн системата за обмен на съобщения.

Shiftgig е издаден през 2011 г. Еди Лоу, Шон Кейси и Джеф Пиета и в 48 градове по цялата територия на Съединените Щати, включително Остин, Чикаго, Далас, Лос Анджелис и Ню Йорк. За да научите повече за Shiftgig и е създал днес акаунт, моля, посетете: www.shiftgig.com.

Кратък URL:http://bit.ly/2xj7cQm

Sarah Williams

За автора:Сара УилямсПокажи всички мнения от Сара Уилямс

Сара Уилямс
Twitter – Facebook

Вашият коментар

Close Menu