Прекалената употреба на алкохол, последствия

Прекалената употреба на алкохол, последствия

Продажбата на алкохолни напитки е извън обхвата просто на продажбата на стоки срещу пари. Работата в бизнеса с напитки се нуждае от по-задълбочено разбиране на различните му аспекти. Без познаването на всички динамики в работата с алкохол, е е доста трудно да си в индустрията.

Обществото и алкохола
Известно е, че алкохолът притъпява неприятните чувства и да се наслаждаваме на опиянението. Ефекта на напитката се усеща в мозъка, и в резултат на това изпитваме чувство на спокойствие. Въпреки това, когато алкохолът попадне в организма в големи количества, това може да повлияе върху процеса на вземане на решения на индивида. Това може да повлияе на мъдростта на човека, карайки го да направи това, което той/тя, не би направил при други обстоятелства. Алкохола може да доведе до задрямване зад волана, до сбивания, катастрофи и много други социални неприятни събития. По тази причина продажбата на алкохол винаги е под строг контрол, както и алкохолната промишленост като цяло, от страна на правителството на повечето страни.

Закони
От времето на "сухия" закон през 1920-те до началото на новото хилядолетие, тази индустрия показва значителни промени. Законите и правилата варираха от "твърди" към "меки", и обратно. Незаконно беше да се продава алкохол по време на фазата на забрана и който не е спазвал закона, незабавно се оказваше в затвора. Обръщаме страницата към съвременния свят, и ще видите значително смегчени правила, които са в полза на продавачите на алкохол.
Законите за алкохола в САЩ са различни във всички 50 щата. За периода от отваряне и затваряне на магазините, и тези места, където алкохолните напитки могат да се продават, всичко е предварително решено и регламентирано. 17 от 50-те щата имат пълен монопол върху търговията на едро или на дребно на някои или на всички видове алкохолни напитки, включително и бира, вино и спиртни напитки.

Работа като продавач на алкохол
Продавачите на алкохол притежават изключителни права за придобиване на всички разрешителни, лицензи и други важни държавни сертификати. Без необходимите документи, продажбата и покупката на алкохол се считат за незаконни. Човек може да да плати голяма глоба или да прекара известно време в затвора, ако се открие нарушение на законите на държавата. Най-добре е да се запознаете задълбочено със законите за продажба на алкохол във вашата държава, преди да се впуснете в този бизнес.

Независимо дали сте решили да отворите магазин или планирате да отворите бар, вида алкохол, който закупите, определя резултатите, които ще получите. В зависимост от предпочитанията на потребителя, продавача на алкохол трябва да прецени какви наличности трябва да има в своя винарска изба например. Щати като Северна Дакота, Айова и Небраска, имат по-голяма популация на любители на бира, така че продавачите трябва да осигуряват голямо разнообразие на бира.

Кратък URL:http://bit.ly/2fdezhT

Michelle Roebuck

За автора:Мишел Робак

Вашият коментар

Close Menu