Как сертифицирането помага в търсенето на работа

Как сертифицирането помага в търсенето на работа

Служителите, боравещи с храни и напитки, които притежават дългогодишен опит в бранша, са запознати със сертифицирането за безопасност на храните. То се прави за тях на всеки три- пет години, в зависимост от изискванията на местното министерство на здравеопазването, на държавата и на техните работодатели. Сертифицирането отразява тяхните умения и компетентност да демонстрират своите знания по безопасност на храните.

Защо работодателите предпочитат работници с атестации? Работодателите ценят обучението и сертифицирането за безопасност на храните заради:

Повишаване на производителността. Според проучване на съответната литература, публикувано от Министерството на образованието в Тасмания, Австралия, обучение в различни отрасли на промишлеността са се доказали като много добри по отношение на увеличаване на общата производителността на бизнеса и помагат на компаниите да си възвърнат първоначалните инвестиции. Някои изводи включват:

– 86% от собствениците на бизнес твърдят, че обучението на служителите подобрява тяхната ефективност;

– 30-процентен ръст в условия на годишния растеж на производителността на труда;

– Възвръщаемост на инвестициите “много пъти” поради повишаване на производителността.

Подобряване на дисциплината. Работниците и служителите повишават своя професионализъм и се чувстват по-уверени в себе си, което, от своя страна, допринася за безопасността на храните на работното място, според Texas a&M AgriLife. Ние не можем да не се съгласим с това, че обучението по безопасност на храните ще помогне на служителите в хранително-вкусовата да осъзнаят своята роля в опазване на населението от болести, пренасяни чрез храните.

Спокойствие. Официалния документ- програма за обучение по безопасност на храните за служители и мениджъри е най-важният компонент за ресторантите и кетъринг- организациите.

Посетете нашия сайт, за да научите повече за нашите специални курсове по безопасност на храните.

Кратък URL:http://bit.ly/2xkpEIG

Sarah Williams

За автора:Сара УилямсПокажи всички мнения от Сара Уилямс

Сара Уилямс

Twitter – Facebook

Вашият коментар

Close Menu