Как по-добре да управлявате парите си, когато работите като барман

Как по-добре да управлявате парите си, когато работите като барман

Като барман е трудно да водите социален живот, да планирате бюджет, да спестявате пари, когато работите вечер и през почивните дни, и затова в голяма степен разчитате на финансови съвети. Съблазнителна е идеята винаги да имате пари, но като правило, парите изтичат между пръстите ви.

Как да ръководите бюджет, ако сумата пари, която печелите, варира всеки ден?

Понякога нощем ще получите огромен бакшиш от празнуващи адвокати, но на следващата вечер няма да получите нищо.

Тази неяснота може да е забавна за известно време, когато сте млади, но ако искате да направите скъпа покупка, ако искате луксозна почивка, ако сте създали семейство и се грижите за деца, несигурността е много неприятна.
Имайте предвид тези неща, когато решите да работите като барман.

Infographic - How To Better Manage Your Money Through Bartending

Кратък URL:http://bit.ly/2qGgwvN

Cara Pahoyo

За автора:Кара PahoyoПокажи всички мнения от Кара Pahoyo

Кара Pahoyo е възпитаник на Университета на щата Калифорния в Лонг Бийч с бакалавърска степен. След като е работила 6 години в сферата на търговия с облекло, Кара започва да се занимава с мениджмънт и маркетинг и електронна търговия. Кара разбира значението на разпространението на качествено съдържание и се стреми да бъде актуален и ценен ресурс за своите читатели. Кара живее в Остин, щата Тексас със своята австралийска овчарка и обича разходките, йога, гледане на филми и посещение на нови места.

Вашият коментар

Close Menu