Загрейте скарата за националния месец на хот-дога

Загрейте скарата за националния месец на хот-дога

Месец юли, националния месец на хот-дога, е идеалното време да отделим внимание на този сандвич.

Националния съвет за хот-дог и кренвирша (Да, има такова нещо!), смята, че само през юли се изяждат 155 милиона хот-дога. Средният американец изяжда по 60 хот-дог в годината.

Кренвирша е една от най-старите форми на преработени храни и се споменава още в 9 век пр. хр в “Одисея” на Омир. Въпреки това, много хора все още смятат за откривател на хот-дога касапин на име Йохан Георгенен, който твърди, че е създал първия сандвич с кренвирш.

Може да ви звучи малко странно, но повечето сандвичи хот-дог съдържат до 4% немесни съставки, които обикновено са соеви продукти и различни месни изрезки. Хот-дога обикновено се сервират в хлебче за хот-дог, гарниран с горчица и кетчуп. Въпреки това, лично аз мисля, че хот-дога е най-вкусен, когато е увит с бекон и се изпича на грила.

Увит в бекон хот-дог

Съставки

• 1 домат, нарязан

• 1/4 чаша нарязан лук

• 1 чушка, нарязани

• 10 парчета бекон по ваш избор

• 10 кренвирша

• 10 топли хлебчета за хот-дог.

Подготовка

Включете грила на умерена температура. Увийте едно парче бекон около предварително подготвения хат-дог. Пече се 8 до 10 минути или докато бекона е готов. Хот-дога периодично се обръща. Изсушете на хартиени кърпи. Гарнирайте хот-дог със сос по избор—кетчуп, горчица, лук, подправки и т.н.

Кратък URL:http://bit.ly/2xnnuYC

Krista Fredrick

За автора:Криста ФредрикПокажи всички мнения от Криста Фридрихе
Криста Фридрихе
Следвайте Learn2Serve на Facebook, twitter, LinkedIn и Google+.

Вашият коментар

Close Menu