Технологиите в ресторанта

Технологиите в ресторанта

Ресторантьорския бизнес продължава да се разраства и да учудва икономистите.

Днес е трудно да не се забележи мястото, което технологиите заемат в сферата на услугите- клиентите вече могат да подпишат своите сметки и да платят с кредитни карти на сензорни екрани, а различните онлайн приложения позволяват на клиентите да поръчат храна с помощта на своите смартфони. Съвременните технологии, разбира се, намират приложение и като високотехнологично оборудване на ресторантите, и това, както е известно, води до увеличаване на производителността и рентабилността.

Биодизел преобразуватели

Вече съществуват превозни средства, използващи като гориво биодизел. Компаниите, специализирани в производството на биодизел използват като суровина растителни или животински масла.

Уеб камера за наблюдение

Освен че са икономично средство за гарантиране на сигурноста, уеб-камери се прилагат и като ефективен мониторинг и проследяващо устройство във всяка институция. Мениджърите по безопасност на храните със сигурност ще отделят много по-малко време за наблюдения на поведението на екипа и проследяване спазването на изискванията по отношение на обработката на храните.

Led система за предупреждение

Предупредителните устройства днес имат широки възможности, което ги прави идеални за сигурност и управление в кухненския бокс. Например, алармата може да помогне на кухненския персонал да управляват дейностите, които зависят от времето. Следователно, това води до увеличаването на производителността на труда на целия екип.

Микровълнова печка

Микровълновите печки съществуват от много време, а най-новите версии на оборудване дават на работещите в кухнята повече възможности, когато става въпрос за бързо приготвяне, а също и подгряване на много ястия. Освен това, проучванията също показват, че зеленчуците са склонни да задържат повече хранителни вещества при готвене в микровълнова фурна. Дори да не се използват често като другите уреди, микровълновата печка може да бъде много полезна по време на готвене.

Cara Pahoyo

За автора:Кара PahoyoПокажи всички мнения от Кара Pahoyo

Вашият коментар

Close Menu