За причинителите на хранителни алергии

За причинителите на хранителни алергии

Алергия към някоя от така наречените “big 8”, или топ-8-често срещаните хранителни алергии , е истинската причина за разочарование за някои хора, особено за тези, които обичат да си похапват или искат да опитат нови ястия при пътуване в чужбина. За решаване на подобни проблеми, е много важно за ресторантьорите, да осъществяват контрол върху подаването на информация на клиента за хранителните алергени, разбира се , както и да предлагат на клиентите здравословно и незабравимо гастрономическо преживяване, независимо от това дали те имат или нямат активни хранителни алергии.

Кратък URL:http://bit.ly/2FloiOU

Cara Pahoyo

За автора:Кара PahoyoПокажи всички мнения от Кара Pahoyo

Кара Pahoyo е възпитаник на Университета на щата Калифорния в Лонг Бийч с бакалавърска степен. След като е работила 6 години в сферата на търговия с облекло, Кара започва да се занимава с мениджмънт и маркетинг и електронна търговия. Кара разбира значението на разпространението на качествено съдържание и се стреми да бъде актуален и ценен ресурс за своите читатели. Кара живее в Остин, щата Тексас със своята австралийска овчарка и обича разходките, йога, гледане на филми и посещение на нови места.

Вашият коментар

Close Menu