Хелоуин е един от малкото празници, в който хората искрено се забавляват. Чудесен повод да се облече маскараден костюм и да се организира парти. Тази година 31 октомври се пада в сряда. На празничната софра трябва да има много бонбони, пуканки и шоколад. Ето няколко идеи и съвети за партито, с които сме сигурни, че гостите ще изпитат удоволствието от празника.
Коктейли
Най-лесният начин за добавяне на някои питиета в менюто става като се преименуват класическите имена на коктейлите в съответствие с тема Хелоуин. Просто барманите трябва да проявят творчество и да измислят забавни имена, например като „ Целувка на вампир“, „ Върколак“ и др. Когато се смесват няколко вида алкохол е важно напитките да бъдат маркови, за да се избегне възможността от натравяне с фалшив алкохол.
Сервиране
Можете също така да персонализирате начина на поднасяне на напитките, като обслужвате клиентите , облечени с маскараден костюм и подходящо гримирани.
- Например „ Кървавата Мери“ може да се сервира с желирани зъби.
- Класическа Пина Колада незабавно става Пина Ghoulata, когато се сервира с ягодов сироп на ръба, който капе надолу по стената на чашата..
- Напълнете спринцовки с водка или друг твърд алкохол. Дайте на клиентите коктейлни чаши и ги оставете сами да смесват напитките си.
- Замразете пластмасови паяци, змии и червеи в кубчета лед.
Предложение
Опитайте кръвта на Дракона да смесите с Хавайски пунш, сок от червена боровинка, ябълков сок и джинджифилова бира с вкус на горски плодове, водка и портокалов ликьор. Покрийте напитката с натрошен лед.
В купа за боле натрошете лед, докато се напълни. Смесете желатин с две чаши вряла вода, след това добавете три чаши сок от ананас, бутилка лимон – лайм и сода. Най- накрая добавете три чаши водка.
Страхотна храна
Дори с възможност за избор различни видове напитки, Хелуин не е празник без вкусните храни на трапезата. Можете да приготвите отрязани пръсти от колбаси и кетчуп.
- Пригответе ленти от тесто.
- Разточете всяка лента в 1/3 чаша настърган Пармезан.
- Пече се на 350 градуса за около 20 минути.
- Когато се охлади, увийте всяко хлебче с резен прошуто,
За солено лакомство могат да послужат и малки издълбани тикви, напълнени с любимите сосове за мазане и, да не забравим голямата купа сладка царевица. Така приготвено, вие бихте имали прекрасно празнично парти.
Кратък URL:</strong>http://bit.ly/2xjGh7k</
Криста Фредрик