Страховити коктейли за Хелоуин- тематични предложения

Страховити коктейли за Хелоуин- тематични предложения

Хелоуин е един от малкото празници, в който хората искрено се забавляват. Чудесен повод да се облече маскараден костюм и да се организира парти. Тази година 31 октомври се пада в сряда. На празничната софра трябва да има много бонбони, пуканки и шоколад. Ето няколко идеи и съвети за партито, с които сме сигурни, че гостите ще изпитат удоволствието от празника.

Коктейли

Най-лесният начин за добавяне на някои питиета в менюто става като се преименуват класическите имена на коктейлите в съответствие с тема Хелоуин. Просто барманите трябва да проявят творчество и да измислят забавни имена, например като „ Целувка на вампир“, „ Върколак“ и др. Когато се смесват няколко вида алкохол е важно напитките да бъдат маркови, за да се избегне възможността от натравяне с фалшив алкохол.

Сервиране

Можете също така да персонализирате начина на поднасяне на напитките, като обслужвате клиентите , облечени с маскараден костюм и подходящо гримирани.

  • Например „ Кървавата Мери“ може да се сервира с желирани зъби.
  • Класическа Пина Колада незабавно става Пина Ghoulata, когато се сервира с ягодов сироп на ръба, който капе надолу по стената на чашата..
  • Напълнете спринцовки с водка или друг твърд алкохол. Дайте на клиентите коктейлни чаши и ги оставете сами да смесват напитките си.
  • Замразете пластмасови паяци, змии и червеи в кубчета лед.

Предложение

Опитайте кръвта на Дракона да смесите с Хавайски пунш, сок от червена боровинка, ябълков сок и джинджифилова бира с вкус на горски плодове, водка и портокалов ликьор. Покрийте напитката с натрошен лед.

В купа за боле натрошете лед, докато се напълни. Смесете желатин с две чаши вряла вода, след това добавете три чаши сок от ананас, бутилка лимон – лайм и сода. Най- накрая добавете три чаши водка.

Страхотна храна

Дори с възможност за избор различни видове напитки, Хелуин не е празник без вкусните храни на трапезата. Можете да приготвите отрязани пръсти от колбаси и кетчуп.

  • Пригответе ленти от тесто.
  • Разточете всяка лента в 1/3 чаша настърган Пармезан.
  • Пече се на 350 градуса за около 20 минути.
  • Когато се охлади, увийте всяко хлебче с резен прошуто,

За солено лакомство могат да послужат и малки издълбани тикви, напълнени с любимите сосове за мазане и, да не забравим голямата купа сладка царевица. Така приготвено, вие бихте имали прекрасно празнично парти.

Кратък URL:</strong>http://bit.ly/2xjGh7k</

Криста Фредрик

Вашият коментар

Close Menu