Да помогнем на хората с неврофиброматоза

Да помогнем на хората с неврофиброматоза

Learn2Serve и Купидон! – 360training

Свети Валентин е точно зад ъгъла, и един от най-добрите начини да се харчат пари, е като се помага да се намери лекарство за милиони хора по целия свят, който страдат от неврофиброматоза или NF. NF-това е генетично разстройство, което нарушава растежа на клетките, както и носи по-висок риск от образуване на тумори, особено в мозъка. В повечето случаи на тумори те са доброкачествени (неракови), но в някои случаи туморите са злокачествени (ракови).

Има три различни вида неврофиброматоза: Тип 1, Тип 2 и Schwannomatosis. Последици при неврофиброматозата са загуба на слуха, слепота, trainability, деформирани кости и промени на кожата. В редки случаи, човек изпитва болка. Лечението може да помогне за предотвратяване на бъдещи усложнения и да помогне да се контролират симптомите.

Акция "Купидон" е най-голямото в света организирано събитие, което се случва в събота преди или след края на седмицата в чест на Деня на Свети Валентин. Тази година, джогинг Купидон ще се проведе на 15 февруари в 27 града по целия свят, с над 18 000+ участници. Миналата година, с джогинг Купидон се събраха цели 3 милиона евро.

Learn2Serve е участвал в акцията, защото един от техните служители, Криста Фридрихе има лека форма на NF. Криста също така беше и организатор на състезанието за събитието в Остин. Learn2Serve насърчава кампанията от 14 януари до 15 март, където клиентите могат да спестят 10% от техните покупки и 10% от всяка покупка ще бъдат прехвърлени обратно в ХАЛОТАН, чрез промо код ‘CURE4NF’.

За повече информация, моля, посетете http://www.cupidsundierun.com

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!!

Кратък URL:http://bit.ly/2fdD5zb

Sarah Williams

За автора:Сара УилямсПокажи всички мнения от Сара Уилямс

Сара Уилямс
Twitter – Facebook

Вашият коментар

Close Menu