Пригответе се за националния месец на салсата с 4 лесни рецепти

Пригответе се за националния месец на салсата с 4 лесни рецепти

“В оркестъра с отлична кухня, соса е водещ вокал.” Така че този цитат може би най-добре описва значението на соса за ястието. Ето четири вариации на тема рецепти за салса:

Авокадова салса. Как да си направите салса? Лесно е, особено ако сте решили да направите салса от авокадо. Вземете си голяма купа. Сложете в нея лук, червен пипер, маслини и царевица. Разбърква се добре. После в малка купа смесете зехтин, лимонов сок, оцет, сол, черен пипер, риган и чесън. След това изсипете сместа в голямата купа и разбъркайте. Покрийте купата и охладете в хладилника в продължение на осем часа. Накрая добавете и разбъркайте с авокадо и сервирайте.

Салса от черен боб и авокадо .Вие никога не може да се объркате този вариант със салса от авокадо, така че и това е една възможност. Имате нужда от черен боб —както и три вида пипер (черен пипер, червен пипер, чушки халапеньо), червен лук, магданоз, домати, царевица, лимонов сок, оцет и сол. Както обикновено, се смесват в купа. След това се добавя авокадо към сместа. Покрийте купата (с фолио) и се съхранете в хладилник в продължение на два часа преди да сервирате.

Салса Стенопис.  Ръчно нарязани на червен лук и чушки халапеньо смесете с лимонов сок в купа. Оставете тази смес да се маринова в продължение на пет минути. Междувременно, разбъркайте магданоз и домати. Смесете тези съставки в първата купа, добавете сол. Оставете да престои в продължение на 15 минути, за да поеме ароматите.

Прясна домашно приготвена салса. Ако не сте фен на смилане и нарязване на кубчета, но сте голям фен на кухненските роботи, салсата определено е за вас. Ще ви се наложи да купите зелени люти чушки, червен лук, жълт лук, магданоз, и разбира се, домати. Сложете ги в кухненски робот, заедно със сол, кимион, чесън и лимонов сок. Пасирайте докато получите хомогенна смес, а след това прехвърлете в купа и покрийте с найлоново фолио. Охладете за един час, преди да сервирате.

 

Кратък URL:http://bit.ly/2fe4hOl

Michelle Roebuck

За автора:Мишел Робак

Вашият коментар

Close Menu