Тук ще намерите актуална и полезна информация

"Всички системи трябва да балансират здравия разум и висока степен на техническа точност, за да бъдат наистина ефективни".

Консултации по системата Хюман дизайн

За тези от вас, които са готови да приложат по- нестандартен подход към избора на екип и бизнес- партньор, предлагаме консултация с изработване на карти по системата Хюман дизайн. С тяхна помощ ще разберете подходящ ли е за съвместна работа с вас конкретен човек, има ли необходимите качества, за да работите успешно в екип, и достатъчен ли ви е той, или ви е нужен още някой.

Ще разберете какво точно да очаквате от хората, с които работите и ще знаете кой от служителите ви за каква работа е подходящ, и как можете да му помогнете да разгърне в най-висока степен потенциала си.

С помощта на Хюман дизайн ще ви покажем как да мотивирате хората, с които общувате. Познавайки дизайна на вашите служители, вие ще можете да ги стимулирате да постигат нови и нови успехи, помагайки и на Вас в разрастването на бизнеса ви. 

Опита ни показва, че успешните предприемачи притежават в своята карта конкретни активни портали и канали, или в екип с други хора получават нужните качества. Ние ще Ви помогнем да разберете какво Ви е нужно, за да бъдете наистина добри в това, което правите.

Полезно за ХАСЕП

Споделете ни с приятели

Close Menu