ЦЕНИ

Цената на индивидуално разработената Система за управление на безопасността на храните, включваща ХАСЕП (НАССР) и Система за самоконтрол, варира между 120 и 780 лв., в зависимост от вида на обекта и групите храни, които ще се предлагат в него. 

Изработените от нас ХАСЕП-и са адекватни и удобни за прилагане в практиката. Предлагаме идеално съотношение между качество и конкурентни цени. Гарантираме одобрение от ОДБХ.

Изготвяме Системи за самоконтрол и/или ХАСЕП (НАССР) за обекти за търговия с храни и обществено хранене на територията на цяла България. 

Извършваме консултации, провеждаме обучения на персонала и разработваме HACCP системи за обекти в Бургаска област – градовете  Бургас, Карнобат, Айтос, Средец, Поморие, Несебър, Слънчев бряг, Равда, Черноморец, Равадиново, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, и др.  

Цена за консултация - 40 лв. (плюс транспортни разходи, когато помещението е извън територията на гр. Бургас). При направена поръчка за изработка на НАССР, в неговата цена се включват неограничен брой консултации до момента на регистрация на обекта за търговия с храни или обществено хранене.

Цена за заплащане на такса от ваше име и подаване на Заявление за регистрация в ОДБХ (предлагаме тази услуга само за територията на област Бургас)-50 лв без сумата на таксата.

При повторна поръчка за обект на същата фирма или на същия управител/собственик, се ползва отстъпка от 10%. Когато наш клиент препоръча услугите ни на свой близък или познат, получава комисионна от 10% от цената на неговия ХАСЕП.

Свържете се с нас на тел. 0884286888, чрез формата за контакт или онлайн чат, и ние ще ви дадем необходимата ви информация и индивидуална оферта. Може да ни посетите и на адрес:

 

изработка на хасеп, цена на хасеп, насср, система за самоконтрол
Цени на ХАСЕП, НАССР

Споделете ни с приятели

Close Menu