Октоберфест

Октоберфест

Октоберфест е голям празник в Съединените Щати, като в някои от по-големите градове наистина знаят как се организира парти! От Лас Вегас до Ню Йорк, ето списък на някои от най-популярните Октоберфест-празнуващи градове.

Лас Вегас

Там ще се организират фестивали на различни места из града. На някои ще бъдат разположени няколко прекрасни павилиона с жива немска музика, бира и автентична немска кухня!

Първият празник Октоберфест започва през септември. На фона на музика на живо ще гледате и известни личности. Разбира се, ще има истински немски ястия, като шницел, колбаси и schweinshaxe, и много бира за тези, които желаят.

Ако искате да опитате различни бири, ще имате възможност да дегустирате повече от 125 вида бира от повече от 25 пивоварни на 11 и 12 октомври на партито на Октобърфест- басейна на Фримонт Стрийт. С безплатен вход, жива музика и бира, това е едно от най-интересните места!

Ню Йорк

Ню Йорк е известен с някои от най-вкусните и оригинални немски ястия.

Официалните дати са определени за 20 септември до 5 октомври. Едно от местата, които трябва да посетите, е Blocktoberfest в Ню Йорк- Гилдията на Пивоварите. Там ще се насладите на жива музика и dj-и, както и образци на редки видове бира и над 5000 кв. метра площ със закрита бирена градина, а също и градина на открито, която е над 3000 квадратни метра. Всички те са разположени удобно в Бруклин Клинтън Хил.

Атланта

Ако никога не сте били в Атланта по време на Октоберфест, пътя до там си заслужава. Градът достига своята цел
в пресъздаване на реалната германска култура чрез Дер Биргартен. Предлагане на истинска немска кухня, музика на живо и много бира- това трябва да се види.

Славея, Грузия

Последен, но не по-малко интересен, е Елена-малък град в Грузия, който посвещава цели шест седмици на Октоберфест.

Krista Fredrick

За автора:Криста ФредрикПокажи всички мнения от Криста Фридрихе

Криста Фридрихе

Вашият коментар

Close Menu