Националния месец на храненето: празнуваме и се чувстваме прекрасно

Националния месец на храненето: празнуваме и се чувстваме прекрасно

Март е Националния месец на хранене.

Какво е Националния месец на храненето?

Какво е Национален месец на хранене, ще попитате Вие? Това е национална кампания, създадена от Академията за хранене и диететика, за да разпространява информацията за стойността на правилното хранене. Когато живеете по- здравословен начин на живот и се храните правилно с някои видове храни, вие ще се чувствате и изглеждате отлично, и ще кипите от енергия. Националния месец на храната-това е само напомняне, което да ви помогне да започнете вашия нов начин на хранене.

Тези национални усилия за образоване и информиране са на пазара от 1973 година.

Как трябва да го празнуваме?

Много е просто. Ще празнувате Националния месец на храненето с промяна на начина с промяна и в навиците за пазаруване- купуване на вашите продукти веднъж седмично. Вместо да се отдадете на готови закуски и напитки, защото ви харесват, понеже са сладки, започвате да мислите за това как да постигнете закуските да работят за вас, а не вие за тях. Всичко, което слагате в тялото си, трябва да служи на някаква цел. Има стотици начини да се забавлявате в този процес: вижте в интернет списъци с любими здравословни храни и рецепти за тях.

Посетете Myplate.gov- официален сайт за здравословно хранене — научете как да си изградите по-добър, по-балансиран начин на хранене.

 

 

Източник

http://www.eatrightpro.org/resources/media/press-releases/national-nutrition-month

Food handler training online
Кратък URL:http://bit.ly/2xhXRZh

Sarah Williams

За автора:Сара Уилямс

Вашият коментар

Close Menu