Управление на безопасността на храните, изготвяне на хасеп, насср, цена на хасеп, система за самоконтрол

HACCP България е фирма за разработване на Системи за Управление Безопасността на Храните – НАССР (ХАСЕП) и Система за самоконтрол, като нейната основна дейност е изготвянето и внедряването им в обекти за търговия с храни и обществено хранене, както и в обекти за производство на храни.

Нашата цел е да идентифицираме и да определим степента на опасностите, като намалим до минимум  риска от замърсяване на храните чрез разработването, изпълнението и текущото функциониране на всеобхватни програми за безопасност на храните, основани на НАССР. Тези програми са съобразени с конкретните нужди на всеки отделен обект или производство. Следвайки насоките, дадени от НАССР България, бизнес-операторите могат да бъдат спокойни за  безопасността на храните.

Екипа от специалисти в НАССР България осигурява стабилна основа, гарантираща качество, безопасност и надеждност. Случаите на микробно замърсяване на храните, включително огнищата на хранително отравяне, са основен здравен проблем в България. Очакваният брой на случаите на отравяне с хранителни продукти надхвърля 2 000 годишно и са много по-чести в сравнение с механичните наранявания при хората. Това води до завишен интерес от страна на медиите, както и до по-чести проверки от контролните органи, често свързано с тежки финансови санкции за търговците и ресторантьорите. Все по-често днес се стига и до съдебни спорове. Освен това, един сериозен инцидент може да има катастрофални последици за нематериалните активи като марката и лоялността на клиентите. От медиите почти всеки ден се научаваме за манипулирането на храната и все по-широкото влагане на неразрешени субстанции в нея. За съжаление за продавача модерните медийни техники осигуряват широка и внимателна аудитория. Това са най- важните причини за прилагането на задълбочен системен подход към безопасността на храните. Този подход трябва да бъде строго прилаган, за да се поддържат измерими стандарти за чистота, обработка и съхранение на храните.

HACCP България е със седалище в гр. Бургас,  и обслужваме обекти в градовете Ахтопол, Айтос, Асеновград, к.к. Албена, Банско , Баня, Бяла, к.к.Боровец, Балчик, Ботевград, Благоевград, Варвара, Велико Търново, Велики Преслав, Варна, Видин, Велинград, Горна Оряховица, Габрово, Девин, Добрич,  Димитровград, Елхово, Етрополе, Ихтиман, Крайморие, Котел, Кранево, Каварна, Крапец, , Каблешково,  Китен, Карнобат, Карлово, Кърджали, Копривщица, Св. св. Константин и Елена, Кюстендил, Казанлък,  Ловеч, Лозенец, Монтана, Несебър, Нова Загора, Обзор, Приморско, Пазарджик, Панагюрище, Плевен, Павел баня, Перник, Поморие, Правец, к.к.Пампорово, Пловдив, Равда, Резово, Русе,  Разград, София, Средец,, Сандански, Самоков, Синеморец, Созопол, Силистра, к.к. Свети Влас,  к.к. Слънчев бряг, Стара Загора, Търговище, Тутракан, Троян, Тетевен , Хасково, Хисаря, Царево, Черноморец, Шкорпиловци, Шумен и др. в региона.

finalaboutusforquixkwon

СИСТЕМИ ЗА САМОКОНТРОЛ И ПРИЛАГАНЕ

Подробна информация за Системите за самоконтрол и тяхното прилагане можете да намерите на тази страница, както и можете да се свържете с нас по телефон- 0884286888, e-mail - office@haccp.bg, или на адрес: за да получите отговор на своите въпроси.

Вашият коментар

Close Menu